مشاوره حقوقی رایگان - سهم الارث راننده مقصر حادثه

سلام. دو ماه پیش با خودروی شخصیم که راننده بودم چپ کردم و پدرم که سرنشین بود فوت کرد. در دادگاه و طبق نظر قاضی به قتل غیرعمد و پرداخت دیه توسط بیمه محکوم شدم. الان برادران و خواهرانم می گویند که تو از دیه بابا سهمی نداری و چیزی به تو نمیدهیم و باید خسارت تصادف و جریمه نقدی جایگزین حبست را نیز خودت بپردازی. تکلیف من چیست و باید چکار کنم؟ ممنون از لطفتون.

پاسخ ها :

امیر احمدلو

جناب آقای امیر احمدلو :

با سلام،
در خصوص سوال جنابعالی و پیرو صحبت های برادر و خواهرتان مبنی بر عدم ارث بری از دیه پدر اولا؛شرایط عدم ازث بری را قانون مشخص نموده و رکن رکین آن در قتل عمد موجب عدم ارث بری می باشد لذا چنین اظهاراتی اساسا باطل می باشد.
در خصوص خسارات و جریمه نقدی جایگزین حبس نیز علی القاده شما می بایست جبران خسارت نمایید.

سالار شهنازی جنک تپه

جناب آقای سالار شهنازی جنک تپه:

سلام
ارث‌به‌شماتعلق‌میگیرد
جریمه‌نقدی‌هم‌مشخصابه‌عهده‌شماست‌چون‌شمامحکوم‌علیه‌هستید