مشاوره حقوقی رایگان - تقصیر اداره راه در تصادف منجر به فوتی

با سلام
خودرویی حدود ساعت ده شب از یه جاده برون شهری در حال عبور بوده است چرخش وارد شانه جاده می شود، کنترل از دست راننده خارج می شود و از سمت چپ وارد فرورفتگی نهر مانند و پس از آن وارد لاین روبرو می شود و یک کامیون با آن برخورد می کنند. متاسفانه دو سرنشین خودرو جان خود را از دست داده اند. طبق نظر دادگاه مقصر راننده خودرو بوده است.
با توجه به این که جاده فاقد هر گونه خط کشی سفید رنگ که مرز آن را با شانه مشخص کند بوده است، همچنین فاقد گاردیلی که از سقوط آن به نهر خشک مجاور جلوگیری نماید، همچنین فاقد هر گونه شب نما و روشنایی است، ایا می توان اعتراض کرد که اداره راه مقصر است؟ لازم به ذکر است که تصادف در جاده اصلی تهران مشهد (نرسیده به گرمسار) رخ داده، سایر بخش های جاده دارای علایم است و فقط این بخش فاقد علایم و خفاظ مناسب نیست. با توجه به این که دو نفر فوتی زن و شوهر جوانی هستند که یک فرزند سه ساله از آن‌ها بر جای مانده است و دیه به آینده او کمک خواهد کرد، احتمال موفقیت در این دعوی چقدر است؟

پاسخ ها :

یک وکیل

با سلام" پرسشگر عزیز . با کمال تأثر و تأسف از حادثه روی داده و طلب مغفرت برای جانباختگان حادثه و تسلیت و اظهار همدردی با بازماندگان این واقعه تلخ به عرض می رساند : صدور حکم دادگاه در تصادفات و جرائم راهنمایی و رانندگی و یا هر موضوع علمی یا فنی مستلزم اظهار نظر کارشناسی است و در واقع نظر متقن و قطعی کارشناس رسمی دادگستری در رشته مربوطه تعیین کننده مفاد و مندرجات حکم دادگاه است . لذا اگرچه باب ادعا باز است اما این بدان معنی و مفهوم نیست که نتیجه رأی به نفع شما صادر شود هر چند اداره راه تا حدودی مقصر حادثه باشد . شما در مهلت مقرر صرفاً می توانید به نظریه کارشناس رسمی دادگستری اعتراض نمائید که پس از آن در هیئت سه نفره کارشناسی و در صورت اعتراض به نظریه هیئت سه نفره موضوع در هیئت 5 نفره و باز هم در صورت اعتراض به نظریه کارشناسی ، همینطور به ترتیب وارد هیئتهای 7 نفره و آخرالامر 9 نفره می شود البته با پرداخت حق الزحمه هیئت های کارشناسی که مبلغ قابل توجهی می شود . مخلص کلام اینکه نظریه قطعی و غیرقابل اعتراض کارشناس رسمی دادگستری در رشته مربوطه ملاک و تعیین کننده مفاد و مندرجات حکم است و لاغیر .

یک وکیل

سلام تقاضای کارشناسی در این مورد بفرمایید و علی الاصول نظر کارشناس رسمی دادگستری ملاک عمل و صدور رای برای دادگاه خواهد بود

طاهره تكري

سرکار خانم طاهره تكري:

سلام.همکاران کامل پاسخ داده اند.انشاء الله به نتیجه برسید. اگر وکیل پیگیر کارتان باشد بهتر است

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

با سلام موضوع شما نیاز به مشاوره و بحث بیشتری دارد
علی الاطلاق شما می توانید جهت مشاوره بیشتر با شماره زیر تماس حاصل فرمایید
بین ساعات 18 الی 20
لطفا قبل از تماس پیامک ارسال دارید

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

سلام علیکم.نظر حقیر نیز همان نظر همکارعزیزم جناب گنجی است.یاالله

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
احتمال موفقیت وجود دارد