مشاوره حقوقی رایگان - سند خودرو فوت شده

سلام. ما سال 88 پدرم فوت شد عموم که ما بچه بودیم ماشین پدرمو برداشت دیگه نداد ماشین بنام نخورده میخاستم ببینیم میتونیم پس بگیریم ؟ از چه طریق باید اقدام کنیم ؟
و اینکه بفهمیم ماشین الان بنام کیه به چه صورت باید اقدام کنیم ؟

پاسخ ها :

محمد  صادق پور

محمد صادق پور:

با سلام
در ابتدا انحصار وراثت انجام بدید
دوم اگه پدرتون فوت شده کسی نمیتونسته بنام بزنه مگر با اسناد جعلی
دوم تحریر ترکه از طریق شورا و معرفی اموال پدر از جمله خودرو مذکور
و اگه خودرو همچنان بنام پدر باشه وراث میتونن استرداد اون رو از عمو از طریق دادگاه بخوان