مشاوره حقوقی رایگان - شهادت کذب

سلام فردی که تعهد محضری داده که مزاحمت حضوری و تلفنی ایجاد نکند و مکالمه تلفنی تهدید. توهین و حرف رکیکش موجود میباشد. قبل از تاریخ تعهد در پاسگاه در مورد پرونده دیگر علیه ما شهادت دروغ داده. آیا اگر برگ تعهد را به دادگاه ارائه بدهیم میتواند دشمنی و خصومتش را با ما نشان دهد؟ شهادتش علیه ما قبول نشود؟ نکته دیگر اگر ثابت شود در موقع ادعایی شهادت در جای دیگر حضور داشته چطور؟ با تشکر فراوان

پاسخ ها :

پرویز  بهادری

پرویز بهادری:

سلام
اگر بتوانید ثابت کنید که در جای دیگری بوده بله میتوانید
ولی در سایر موارد نمی توانید

پرسشگر :

با سلام مگر در قانون کیفری نیست اگر ثابت شود کسی دشمنی با کسی دارد شهادتش علیه او قبول نمیشود؟
خب ما تعهدش را داریم که مزاحم حضوری و تلفنی نشود در ضمن صوت تهدیداتش و حرفهای رکیکش را داریم

حسينعلي  دلفان آذري

جناب آقای حسينعلي  دلفان آذري:

سلام با توجه به گفته شما این مورد از موارد جرح نیست..چون دشمنی باید قبل از ادای شهادت باشه .. مهتر اینکه گفته اید شهادت دروغ گفته .. شما باید ثابت کنید شهادت ایشان دروغه..اگه ثابت بشه در دادگاه شهادت دروغ داده حبس میشه