مشاوره حقوقی رایگان - برگشت دادخواست

ببخشید به پیام اومده نوشته دادخواست در زمان امروز صبح از مجتمع دادگاه های مدنی دادگستری به شماره ....به دلیل {گواهی ابلاغ رای به طرفین پیوست و ارسال گردد} برگشت داده شد

الان این یعنی چی الان دادخواست من برگشت خورده یا رای داوری {دقیقن همین برام اومده}

پاسخ ها :

جبار کابلی

جبار کابلی :

شما گواهی رای ابلاغ داور رو ضمیمه دادخواست نکرده اید تا تاریخ رای داور مشخص باشد که فرصت 20روزه رو رعایت کردید یا خیر اگر مدعی عدم ابلاغ هستید حضوری به مجتمع و معاونت ارجاع تشریف ببرید و باهاشون صحبت کنید.با یک لایحه مجدد از دفتر خدمات بخواین دادخواست بفرسته ولی قبلش در اونجا حاضر باشید برا صحبت09124421652کابلی