مشاوره حقوقی رایگان - هک تلگرام

تلگرام منو هک کردن و درخواست پول کردن ایا اکانت من بدرد کسی میخوره ؟

پاسخ ها :

هک تلگرام هک تلگرام

سوالات مرتبط

هک شدن از طریق تماس کد کشور
با سلام. میخواستم بدونم با جواب دادن ب شماره کشورهای خارجی امکان هک شدن تلگرام وجود دارد یا خیر ؟!؟...
هک گوشی
با سلام - تلگرام و اینستاگرام و جی میل و واتس آپ بنده توسط یکی از آشناهامون هک شده. طرف خودش ادعا میکنه که توی پلیس فتا آدم داره و به همین وسیله تونسته هک کنه و میگه که من هک کردم و هیچ کاری هم نمی تو...
هک اکانت تلگرام
سلام من دوتا سیم کارت ایرانسل دارم که هرروبعد از دوسه سال بلا استفاده بودن و دوسه ماه پیش یکیش را دادم به پسرم استفاده میکند و دیگری را خودم. تقریبا دوسه هفته پیش روی سیم کارتم که دست پسرم هست میخواس...
شکایت از فرد خارج از کشور
با سلام، صفحه تلگرام یکی از آشنایان که ساکن سوئد است، طبق ادعای وی، هک شد و از چند نفر از بستگان مبالغی دریافت شد. حالا ما واقعا به دردسر و مشکل خوردیم. امکان شکایت از اون شخص مقیم خارج از کشور هست؟؟...
هک تلگرام
سلام خسته نباشید ببخشید اگه یه فرد 13 ساله آیدی ای رو که صاحب یه کانال در تلگرام گذاشته رو کانالش ولی اکانتی روی اون آیدی نبوده رو بزاره رو اکانتش و شماره کارت به مراجعه کنندگان به پیوی برای ثبت تبلیغ...