مشاوره حقوقی رایگان - هک اکانت تلگرام

سلام من دوتا سیم کارت ایرانسل دارم که هرروبعد از دوسه سال بلا استفاده بودن و دوسه ماه پیش یکیش را دادم به پسرم استفاده میکند و دیگری را خودم. تقریبا دوسه هفته پیش روی سیم کارتم که دست پسرم هست میخواستم تلگرام نصب کنم که متوجه شدم تلگرام هک شده و با وجود این که سیم کارت فعال دست خودم هست ولی کد ورود به تلگرام به یک ایمیل ناشناس ارسال میشود و حتی وب سایت تلگرام هم نتونستم وارد اکانتم بشوم و با 700 تماس گرفتم گفتن به ما ربطی ندارد کلا هیچ طوری به حساب تلگرام خودم دسترسی ندارم. خیلی نگرانم ممنون میشم راهنماییم کنید اگر سیم کارتم را سلب امتیاز کنم تلگرامش پاک میشه؟ چیکار کنم تا اون طرف را از اکانت خودم بیرون کنم؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق پلیس فتا موضوع را پیگیری کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما می‌توانید از طریق پلیس محترم فتا و دادسرای جرایم رایانه‌ای اقدام نمایید

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

باید موضوع رااز طریق پلیس فتا پیگیر کنید