مشاوره حقوقی رایگان - حقوق مستمری پدر به پسر

سلام ... پدرم بازنشسته نیروهای مسلح است .. میخواستم بدونم ایا بعد از فوت پدرم حقوق پدرم به منی که بیکار و متاهل هستم و بیمه ام تحت پوشش پدرم است و در حین کار اسیب دیدم و الان لگن سمت راستم پلاتین دارد و از ناحیه ارنج دست راستم دچار نقص شده ام و دست راستم به طور کامل باز نمیشود و برای همین با دست راست نمیتوانم کار کنم و جسمی را بلند کنم میخواستم بدانم بعد از فوت پدرم حقوق مستمری ایشان به من هم تعلق میگیرد؟

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

در صورتیکه از کار افتادگی شما توسط پزشک تامین اجتماعی تائید شود ، بله. حقوق مستمری پدر به پسر تعلق می گیرد