مشاوره حقوقی رایگان - مستمری پدر به پسر

سلام. چنانچه فرزند پسر چند سال بعد از فوت پدر از نظر کمیسیون پزشکی از کار افتاده محسوب شود و هیچ راه درآمدی هم نداشته باشد. حقوق پدر بعد از فوت به علت نبودن مادر در قید حیات کلا قطع شده باشد، آیا فرزند پسر می‌تواند با ارائه مدارک پزشکی و کمیسیون پزشکی حقوق پدرش را دریافت کند؟ یا این که باید قبل از فوت پدر از کار افتاده محسوب شود؟

پاسخ ها :

حقوق مستمری پدر به پسر از کار افتاده مستمری پدر به پسر از کار افتاده مستمری پدر به پسر مستمری پدر مستمری بازماندگان مستمری