مشاوره حقوقی رایگان - استرداد طلاجات

با سلام.
خانم برادرم بعد از بیست سال زندگی خونه رو ترک کرده و در یکی از شکایاتش اظهار کرده که همسرش سیزده مثقال از ایشان طلا قرض کرده و بعد از گذشت زمان برنگردانده و خواهر و مادر خودش رو برا شاهد معرفی کرده (گرچه دروغ محض بوده) ولی دادگاه خواستش رو قبول کرده و حکم اومده و برادرم محکوم شده سوالم اینه ایا برادرم میتونه تقاضای تقسیط برای حکمش بکنه و آیا قبول میشه تقاضاش؟ ممنون از اینکه وقت میذارید برای جواب سوالات

پاسخ ها :

پرویز  بهادری

پرویز بهادری:

سلام
در صورتیکه برادر شما بدون اموال و دارایی باشد دادگاه مکلف به قبول اعسار و تقسیط می باشد