مشاوره حقوقی رایگان - رابطه جنسی با همجنس

سلام...
وقتتون به خیر...
من 17 سالم هست و با یک فرد که 14 سال از من بزرگتر هست برای اولین بار توی عمرم رابطه مقعدی برقرار کردم (مفعول بودم)...
این فرد من رو اغفال کرد و با من رابطه جنسی برقرار کرد...
من از این عمل به شدت پشیمانم و قصد دارم از این فرد شکایت کنم و مدارک کامل برای اثبات آن دارم...
میخواستم بدونم میتونم شکایت کنم و اینکه اگر اعتراف کنم و شکایت کنم چه حکمی برای من و چه حکمی برای فاعل صادر میشود؟؟؟

پاسخ ها :

مهدی شیروانی

جناب آقای مهدی شیروانی :

با توجه به اینکه جرم طرفینی و‌هر دو طرف در ان نقش داشته اید در صورت اثبات حکم فاعل و‌مفعول اعدام است.پیشنهاد میکنم‌با توجه به رضایت اولیه و عدم‌اجبار موضوع را فراموش کنید