مشاوره حقوقی رایگان - بلاتکلیفی در دوران عقد

19ماهه که عقد هستم همسرم حاضر به شروع زندگی مشترک نمیشه و میگن نمیخوامت بیا توافقی طلاق بگیریم . ولی من حاضر به توافق و طلاق نیستم . در ضمن بعلت تمکین خاص حق حبس ندارم. من شکایت نفقه کردم البته که یسری فیش کارت بکارت بحساب من دارن ایشون ولی 3ماهه هیچ پولی واریز نشده . ایشون میتونه باوجود اینکه شاهد داریم زوج حاضر به شروع زندگی نبوده ولی قولنامه صوری تهیه خونه نوشته که زوجه حاضر نیست زندگی کنه میتونه منو ناشزه اعلام کنه و نفقه نده؟ شکایت کیفری کنم ایشون جلب میشه؟

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

در جلسه دادگاه اعلام آمادگی جهت تمکین و شروع زندگی مشترک کنید