مشاوره حقوقی رایگان - بلاتکلیفی زوجه در دوران عقد

سلام من دوسال ونیم هست که ازعقدم میگذره همسرم به شدت خسیس وبی مسئولیته، بهمین دلایل من وبلاتکلیف گذاشته از شروع زندگی امتناع میکنه، هیچ نفقه ای هم پرداخت نمیکنه من چجوری میتونم حق وحقوق مو ازایشان مطالبه کنم، در ضمن ایشان تمام قول وقرار هایی که داشتیم منکرشده وبادروغ وکلک ویه شخصیت کذایی من و وادار به یه مهریه کم کرد، والانم از همین مسئله سوء استفاده کرده، مهریه ام 14سکه هستش، من میتونم بابت دروغ ها یی که باعث شد من با ایشون ازدواج کنم شکایتی داشته باشم.

پاسخ ها :

علي  امراللهي

جناب آقای علي امراللهي :

سلام متاسفانه خیر ، صرفا میتوانید حق و حقوقتان را مطالبه نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید دا‌دخواست بدهید و نفقه خود را مطالبه کنید.
اگر شما را فریب داده باشد می توانید به علت فریب در نکاح دا‌دخواست فسخ نکاح بدهید.
توجه داشته باشید دادگاه به راحتی با دا‌دخواست فسخ نکاح موافقت نمی کند.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
شما باید ابتدا برای زوج اظهارنامه ارسال نمایید
و دادخواست مطالبه نفقه گذشته و جاری و الزام به تهیه منزل مستقل را اقامه نمایید و

و شما میتوانید درخواست اجرای مهریه را مطرح نمایید

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. دادخواست مطالبه نفقه، الزام به تهیه مسکن واثاث البیت ومطالبه مهریه برای شما قابل انجام است.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
در باب فریب از ناحیه زوج، شما می‌توانید شکوائیه تحت عنوان مجرمانه فریب در ازدواج، مستند به ماده 647 باب پنجم قانون مجازات اسلامی مصوب سال 1375 را در یکی از دفاتر خدمات قضایی محل سکونت خویش به ثبت برسانید.
در باب حقوق مالی زوجه، شما می‌توانید در خصوص نفقه، دادخواست به خواسته مطالبه نفقه را به ثبت برسانید و در خصوص مهریه نیز ابتدا از طریق اجرای ثبت واحد مهریه اقدام بفرمائید.

تهمینه عزیزی

سرکار خانم تهمینه عزیزی :

با سلام
اظهارنامه ای مبنی بر پرداخت نفقه گذشته و حال برای همسرتان ارسال نمایید همچنین ب امادگی خود جهت شروع زندگی مشترک اشاره نموده و از ایشان تقاصای فراهم نمودن منزل مشترک در شان خودتان نمایید ،. در صورت عدم تهیه بهتر میتوانید جهت احقاق حقتان از طریق مراجع قضایی اقدام نمایید. در خصوص مهریه نیز مستقلا از طریق اداره ثبت اقدام کنید

لیلا سلیمی

لیلا سلیمی :

سلام بابت دروغ خیر ولی ازطریق مهریه میتوانید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

دادخواست مطالبه نفقه گذشته و جاری و الزام به تهیه منزل مستقل را اقامه نمایید

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

خیر بابت دروغ‌هایی که به شما گفته است نمی‌توانید علیه ایشان شکایت کنید، با توجه به اینکه وضعیت شما به این شکل است بهتر است مهریه خود را مطالبه کنید نفقه خود را مطالبه کنید و در خصوص ادامه زندگی نیز با مشاور خانواده صحبت کنید چون � نظر می‌رسد که ادامه زندگی با چنین شخصی خیلی به صلاح و مصلحت شما نباشد