مشاوره حقوقی رایگان - گرفتن مطالبات به روز

باسلام و خسته نباشید ، من برای گرفتن سنوات پایان خدمت و ذخیره مرخصی و ماموریت معوقه به دیوان عدالت شکایت نموده و رای گرفتم و اداره محکوم شد به پرداخت مطالبات ایا می توانم مطالبات خود را به روز بگیرم یکسال میگذره ممنون اگر پاسخ بدید

پاسخ ها :

سجاد یاوری

جناب آقای سجاد یاوری :

با سلام
باید وفق رای وحدت رویه، دادخواستی مبنی بر مطالبه خسارت تاخیر تادیه در دادگاه عمومی تقدیم کنید

قابل انجام است
در صورت تمایل، تماس بگیرید

محسن سلمان زاده

جناب آقای محسن سلمان زاده :

نخیر مطالبات از اداره به روز نخواهدبود