مشاوره حقوقی رایگان - اعسار کذب

حدود دوسال پیش مدیرعامل شرکت ما با 192 شیشه مشروب در منزلش دستگیر شد و پس از مراحل دادرسی به 6 ماه حبس 74 ضربه شلاق تعلیقی محکوم و پرداخت 67 میلیون تومان جزای نقدی. ایشان درخواست اعسار دادند و خود را کارگر خیاطی بی سرپرست و دارای یک دختر دم بخت معرفی کرده و توانسته اعسار بگیرد و مجدد اعتراض کردند و باز حکم اعسار را نصف کردند و با همان مدارک و تنظیم مدارک پزشکی مبنی بر بیماری سرطان استخوان به معاونت قضائی در امور زندانها مراجعه کرده و درخواست عفو داده است و تا ده روز دیگر عفو کامل میگیرد حالا از این طرف من و چند نفر از پرسنل را برای درخواست مطالباتمون براحتی اخراج کردند. حالا من کلی مدارک دارم که ایشون هم مدیرعامل هستند هم شاهدا دروغین بودند هم اموال خودش رو به حساب دخترش انتقال داده. راهنمایی کنید چیکار کنم که این مدل ادمها نتونن براحتی سر قانون کلاه بزارن. که برای خودم هم دردسر نشه. ممنون میشم راهنماییم کنید.

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

شما ذینفع نیستید که بتوانید اقدامی کنید ولی می‌توانید نسبت به حقوق و مزایای که به شما پرداخت نشده است از طریق اداره کار شکایت نماید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما فقط میتوانید بابت حق خود در اداره کار اقامه دعوا نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
جهت مطالبه حق و حقوق خود می توانید از طریق اداره کار شکایت کنید.

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

از طریق اداره ‌ار نسبت به حق خود اقامه دعوا کنید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام و ادب و احترام در خصوص سوال شما عرض کنم، جهت اظهارنظر بهتر ، بررسی کامل موضوع و مستندات ضروری است؛ و امکان ارائه پاسخ به این شکل کلی وجود ندارد.