مشاوره حقوقی رایگان - رسیدگی بدوی نسبت به محکومیت

سلام. پدر بنده یکسال و نیمه خانه را ترک کرده و بدون اطلاع ما ازدواج کرده. در این مدت من طبقه پایین خانه را که دست مستاجر بود تمدید و مقدار بیشتری رهن گرفتم و خرج تعمیرات همین خانه و خرید اقلامی مانند کولر و کابینت خانه و نیز پرداخت شهریه دانشگاهم کردم. حالا بعد از اینهمه مدت پدرم از من شکایت کرده (خلع ید و مطالبه اجرت المثل اموال و مطالبه خسارات دادرسی). ایا بدون توجه به این مخارج ممکن است محکوم به پرداخت همه اینها بشوم؟ چون به هیچ عنوان قادر به همچین چیزی نیستم. ممنون که راهنمایی میکنید.

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

بهتر است وکیل بگیرد. در دفاع بیان نمایید پدر تبرعا این خانه را در اختیار شما قرارداده و حتی هبه کرده است.