مشاوره حقوقی رایگان - بكارت

سلام من ٩ماه پيش ازدواج كردم و باكره نبودم و همسرم ميدونست الان مجبور شدم ازش شكايت كنم بخاطر ضرب و جرح و جدا شم اونم رفته شكايت فسخ نكاح كرده كه اون نميدونسته من باكره نبودم و بعد از عقد فهميده. ٥ ماه هم هست كه با هم زندگي نميكنيم. ميخواستم بدونم بعد از ٩ماه پزشک قانونی تشخيص ميده كه من باكره نبودم و اخرين رابطم كی بوده؟؟

پاسخ ها :

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

بستگی به خیلی موارد دارد که در سایت عمومی مطرح کردن تن جایز نیست