مشاوره حقوقی رایگان - معافیت کفالت خواهر

سلام. من یه خواهر دارم که معلولیت مادرزادی شدید 70 درصدی نخاعی داره. خودم غیبتی ندارم. من و خواهرم دو تا برادر ناتنی هم داریم که جفتشون سربازی رفتن قبلا و ازدواج کردن و بچه دارن. پدرم هم نزدیک 60 سالشه.
معافیت کفالت میتونم بگیرم؟

پاسخ ها :

میرحمیدرضا کیائی

جناب آقای میرحمیدرضا کیائی :

خیر سن پدر شما برای کفالت کافی نیست

یک وکیل :

سلام و عرض ادب و احترام خدمت شما دوست عزیز در خصوص اعمال معافیت کفالت سهم پدر باید بیش از 60 سال باشد ولی با توجه به گفتار شما به احتمال زیاد شما مشمول معافیت خواهید شد به شرط اینکه سن پدرتان بالای 60 سال باشد حالیه این امر هم با توجه به قوانین جدید در خصوص معافیت کفالت باید با مراجعه به دفاتر پلیس بعلاوه 10 و اخذ دفترچه سربازی که در آن شرایط معافی قید شده است اطلاعات لازم را دریافت فرمایید انشاالله که راهنمایی ونده مثمرثمر واقع شده باشد