مشاوره حقوقی رایگان - ماده 1309 قانون مدنی

سلام.
من نه سال مغازه ای رو داده بودم اجاره که سال آخر یک ماه مانده به تمدید یک اظهارنامه براش فرستادم که مغازه رو در زمان مقرر تخلیه کند که ایشون هم تخلیه نکرد و من هم برای اجرت المثل شکایت کردم که ایشون هم چند تا از شاگردهاشو آورد برای شهادت که من و ایشون توافق کردیم که ایشون یک ماه هم در مغازه ساکن باشن و با وجود این که قرارداد رسمی هست و اجرت روزانه چهارصد هزار تومان قید شده قاضی هم شهادت شهود رو قبول کرده و رای به بی حقی اینجانب صادر کرده که من باید الان چه کار کنم و آیا میشه استناد کرد به ماده 1309 قانون مدنی؟
ممنون

پاسخ ها :

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

باسلام، ماده مذکور توسط شورای نگهبان باطل شد، در مهلت مقرر نسبت به رای اعتراض کنید، وجه التزام مورد نظر ردشد، ولی اجرت المثل بشما تعلق میگیرد،