مشاوره حقوقی رایگان - ماده 1309 قانون مدنی

سلام. لطفا بفرمایید که آیا ماده 1309 اجرا میشه یا که نمیشه به آن استناد کرد؟

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
ماده به موجب نظریه شماره 2655 شورای نگهبان مورخ 1367/08/08 ابطال شده است وقابلیت احرا ندارد چرا که با شهادت. شرعی نیز میتوان سند رسمی را باطل نمود

نویدسعیدی

جناب آقای نویدسعیدی :

باسلام
درمقام اثبات آن سند حرفی نیست وماده قابل اجراست اما این ماده درخصوص ثبوت آن سند و ایجادآن حرفی ممی زند و ابطال سند به هرطریق ودلیل محکمه پسندی قابل طرح می باشد