مشاوره حقوقی رایگان - پزشک قانونی

سلام شوهرم دوسال سه ماه زندان داره دو سال هم تعلیق از پرونده اولش به جرم مواد ناراحتی قلبی داره پزشک قانونی نوشته تحمل حبس دارد ولی هرماه باید بره دکتر میشه کاری کرد که زندانشو بیرون بکشه

پاسخ ها :

مريم  پارسايي

مريم پارسايي :

درود اگه 1سوم تحمل حبس کرده با درخواست به قاضی اجرای احکام ممکنه توافق کنه با تودیع وثیقه، اگه پزشک گفته مانعی نداره خوب مشکلی نداره

غلامرضا ظریفی

غلامرضا ظریفی :

استان :

خیر.اگرهم امکان داشته باشدباتشریفات زیادوموافقت دادیارناظرزندان ودادستان ودادگاه درصورت عدم مخالفت طبق نظرپزشک.ظریفی09121022422