مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه حق سنوات

با سلام
من یک سال برای شرکتی کار کرده‌ام که بنا بر خواست شرکت، سه ماه از اون بدون قرارداد و به صورت آزمایشی بوده و نه ماه بعد قرارداد.
الان که برای تسویه مراجعه کردم حق سنواتی برای من در نظر نگرفتن چون نه ماه قرارداد داشتم.
آیا این درسته و من بدلیل کارکردن زیر یک سال نمیتونم مطالبه سنوات کنم؟
اگر امکان مطالبه سنوات وجود داشته باشه بر مبنای کدوم حقوق پرداخت میشه؟ من 7دمیلیون دریافتی داشتم برای هر ماه از شرکت که البته در قراردادم حقوق مصوب وزارت کار لحاظ شده و بقیه تحت عنوان پاداش به من پرداخت میشده

پاسخ ها :

مینا علوی

سرکار خانم مینا علوی :

اصولاً کار فرما باید به شما سنوات بر پایه آخرین حقوق ثابت دریافتی نه پاداش پرداخت کند

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
حق سنوات به شما تعلق خواهد گرفت ودر صورت عدم پرداخت از طریق اداره کارنسبت به طرح شکایت اقدام نمایید