مشاوره حقوقی رایگان - زمین بنیادی

سلام. بنده یک زمین بنیاد مسکن را قولنامه ای خریداری کردم و نصف پول زمین رو خودم به بنیاد واریز کردم. بنیاد میگوید باید وکالت نامه باشد در غیر این صورت سند زمین به نام مالک اولیه خواهد شد. من چی کار باید کنم؟

پاسخ ها :

اکرم حبیبی

سرکار خانم اکرم حبیبی :

درصورت دست سی به فروشنده یا همان مالک اولیه یک وکالت محضری ازشون بگیرین،در غیر اینصورت با استناد به قولنامه و فیشهای واریزی بخساب بنیاد ،باید دادخواست علیه بنیاد مطرح کنید.