مشاوره حقوقی رایگان - پرداخت هزینه تعمیر مشاعات ساختمان

با عرض سلام و احترام من در یک ساختمان 17 ساله با 15 واحد آپارتمان ساکن هستم. در حال حاضر قصد نقاشی پارکینگ ها را داریم. یک واحد به تازگی و دو ماه است ملک را خریداری نموده و با پرداخت یکسان با بقیه واحدها مخالف است. به نظرشان مبلغ بسیار کمتری حدود یک پنجم سهم بقیه باید پرداخت کنند. آیا قانونی در این مورد وجود دارد؟ آیا حق با ایشان است؟ تشکر از پاسخگویی

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

پرداخت هزینه مشاعات به نسبت مساحت قسمت اختصاصی است نه به نسبت اینکه چه زمانی ملک را خریده است.