مشاوره حقوقی رایگان - پرداخت هزینه تعمیرات مشاعات ساختمان

با سلام. من مالک یک واحد از آپارتمان 7 واحدی هستم. بقیه مالکان بدون اطلاع و حضور اینجانب و با تعداد 5 نفر جلسه‌ای تشکیل دادند و توافق برای تعمیر مشاعات و نصب تانکر پشت بام نموده‌اند و اعلام کرده‌اند افراد غایب ملزم به پرداخت و قبول تصمیمات جلسه هستند. آیا از نظر قانونی این کار درست است و من باید هزینه‌هایی را که توان پرداخت آن ها را ندارم، بپردازم؟ آنها میتوانند از من شکایت کنند یا خیر؟ با تشکر.

پاسخ ها :

پرداخت هزینه تعمیرات مشاعات ساختمان قانون تعمیرات مشاعات تعمیرات مشاعات