مشاوره حقوقی رایگان - طرح لایحه به دادگاه بعد از دادن رای قاضی

سلام خسته نباشی الان 7ماه هست طبقه بالا مستاجری اورد که خسارت زیادی به ما زد الانم کف حمام رطوبت داده و صاحبخونه میخواد درست کنه اما مستاجر درو باز نمیکنه من شکایتی که از مالک کردن فقط قید کردم خسارت و در خصوص تعمیرات چیزی ذکر نکردم الان رای دادگاه اومده و 3800 میلیون محکوم کرده صاحبخونه رو. صاحبخونه میگه اگر من خسارت رو بدم ولی از ملک من تعمیرات انجام نشه مجدد شما میتونین تامین دلیل کنید و به ضرر من هست الان صاحبخونه لایحه ای در دفترخونه قضایی ثبت کرد که عطف به شماره پرونده دادگاه هست که رای رو قاضی صادر کرده بود و درخواست کرد که قاضی دستورات لازم جهت تعمیر ملک خودش رو تا پایان سال بده که دست مستاجر هست و از قاضی در لایحه خواست که مستاجر رو ملزم به این بدونه که دررو برای تعمیر باز کنه تا پایان سال وگرنه کلیه خسارت جانی و مال با خود مستاجر است ایا این کار مالک درس هست و جواب میده

پاسخ ها :

لایحه به دادگاه پس از صدور رای تعمیر ملک اجاره ای موجر مستاجر