مشاوره حقوقی رایگان - میتونم رای دادگاه رو بگیرم ؟ مجازاتش چقدره ؟

در دادگاه طرفم اعتراف کرده که تنها شیشه جلویی رو عمدی تخریب کرده مابقی غیر عمد بوده آیا با این حالت میتونم رای دادگاه رو بگیرم؟ مجازاتش چقدر میشه؟

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

بله ؛ماده 677) هر کس عمداً اشیای منقول یا غیرمنقول متعلق به دیگری را تخریب نماید یا به هر نحو کلا یا بعضاً تلف نماید و یا از کار اندازد به حبس از شش ماه تا سه سال محکوم خواهد شد