مشاوره حقوقی رایگان - دادخواست تجدید نظر

من در دادگاه حقوقی بدوی محکوم شدم به پرداخت مبلغی و میخواهم یک دادخواست تجدیدنظر حداقلی بنویسم که از من بپذیرند تا بعد برای جلسه دادرسی لایحه مفصل ارائه کنم سوال من اینست که در فرم مربوطه مقابل تجدیدنظرخواسته چه بنویسم؟ و اینکه مانند بدوی تاریخ جلسه مشخص میکنند که حضور پیدا کنم و دفاع کنم یا خیر.

پاسخ ها :

ام البنین تنکابنی رضایی

سرکار خانم ام البنین تنکابنی رضایی:

سلام. متن تجدید نظر خواهی بنا به هر پرونده متفاوت می باشد.

نرگس فرخی راد

سرکار خانم نرگس فرخی راد :

سلام،
معمولا در دعاوی حقوقی در مرحله تجدیدنظر جلسه حضوری تشکیل نمی‌شود بنابراین بهتر است تمام دلایل خود را ضمن دادخواست ارائه دهید.