مشاوره حقوقی رایگان - امکان فسخ معامله در صورت اختلاف قولنامه با ارزش واقعی وجود دارد؟

با عرض سلام. بنده مبلغی را از فردی طلب دارم که ایشان گفتن یک زمینی به ارث رسیده به ایشان و پیشنهاد دادن بنده این زمین رو از وراث بردارم و مبلغ بدهی ایشون رو که تقریبا اندازه سهمشون از زمین هست رو از معامله کم کنم. خاستم بدونم اینکه من زمین رو به این شکل معامله کنم و چون مبلغ طلبم رو از معامله کنم مبلغ معامله خیلی کمتر از ارزش واقعی زمین میشه بعدا امکان داره برام مشکل ساز بشه یا مثلا شکایت کنن و معامله رو فسخ بتونن بکنن؟

پاسخ ها :

علی غزاله

جناب آقای علی غزاله :

سلام اگه قراردادی تنظیم کنید وبه قیمت حدودی میزان سهم شخص اشاره کنید که بجای بدهی به شما واگذار شده مشکلی پیش نمیاد