مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از وکیل همسر

سلام، خسته نباشید.
من آقا هستم و دادگاه عدم تمکین و ترک انفاق به نفع بنده رای دادند و تجدید نظر هم تایید کردند.
خانومم میخواهد برگردد اما پدر و مادرش نمیگذارند و همچنین وکیلش خیلی به من میگه همسرت را طلاق بده و به خانواده خانوم یاد داده که از ملاقات من با فرزندم خودداری کنند تا به من فشار وارد شود و طلاق بدهم.
چی کار باید باید بکنم تا وکیلش کنار بکشد؟ از او شکایت کنم؟ یک راه کاری بهتر برای من بذارید ممنون میشم.

پاسخ ها :

دکتررسول    احمدي فر

جناب آقای دکتررسول    احمدي فر :

وظیفه وکیل دفاع هست و شما در این خصوص کاری نمیتوانید بکنید.

ایرج بهشتی نژاد

ایرج بهشتی نژاد :

سلام در صورت داشتن مدارک مثبته می توانید شکایت وکیل را به کانون وکلا و دادگاه بکنید