مشاوره حقوقی رایگان - عدم انجام تعهد توسط پیمانکار

سلام.
آب بندی استخر ویلای خودم رو به یک شرکت واگذار کردم. بدون این که قرارداد بنویسیم اومدن و کار رو انجام دادند. بعد از انجام کار در قبال یک برگ فاکتور فروش هزینه رو پرداخت کردم. در فاکتور کلیه موارد ذکر شده از جمله زیرسازی آب بندی و ... بعد از تست مشخص شد که آب بندی استخر درست انجام نشده و آب استخر تخلیه شد. چطور میتونم از طریق قانونی اون شرکت رو برای انجام ندادن تعهداتش محکوم کنم که کار رو به طور صحیح انجام بدهند؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما می توانید دادخواست الزام به انجام تعهد به طرفیت پیمانکار اقامه نمایید