مشاوره حقوقی رایگان - تحویل ملک در صورت عدم تخلیه

با سلام.

من منزلی را خریداری کردم که فروشنده طبق توافق قرار شده در تاریخ 16 اسفند ملک را تخلیه کند و به من تحویل دهد.
اما ایشون درخواستی از من داشتند که چون ملک جدیدی خریداری کردند و قرار هست اون ملک در 25 اسفند تخلیه شود. من چند روز به ایشان مهلت بدهم تا در تاریخ دیگری ملک را تخلیه کند.
یعنی در تاریخ مقرر در مبایعه نامه کلید ملک را تحویل بنده میدهد ولی لوازم منزل را در اتاقی میگذارد تا چند روز بعد که ملک جدیدش تخلیه شود و بتواند اسباب کشی کند.

میخواستم بدانم با توجه به این که ایشان کلید را به من تحویل میدهد ولی وسایلش را نمیبرد، چی کار میتوانم بکنم که ادعایی در آینده نداشته باشد و مشکلی برای هیچ طرف پیش نیاید؟

با تشکر.

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

توافقات صورت گرفته مکتوب و در حضور شهود به امضا طرفین برسد. یک صورتی از اموال موجود هم تهیه شده و به امضا طرفین و شهود برسد.