مشاوره حقوقی رایگان - اثبات مالکیت ملک

سلام. پدرم خونه ای رو به صورت وکالت بلاعزل تام اختیار کامل از پدر شوهرم برای من خرید. در اداره ثبت و یک دست نوشته از پدرشوهرم که بابت وکالت نامه بلاعزل فلان قدر از پدرم گرفته و دوتا چک به مبلغ انقدر گرفته و کارت اقساط خونه که تحویل پدرم داده هست و امضای خودش و پدرم هم هست. تموم اقساط رو پدرم مرتبط پرداخت کرد به بهونه وام اومد وکالت نامه و سند رو گرفت و رفت دعوا راه انداخت شوهرم و دیگر نداد. من شکایت کردم از خونه ام برای اثبات مالکیت و دیدم پدرشوهرم رفته اسناد و اون جا سند رو زدن به نام باجناقش که انگار صوری فروخته. آیا من میتونم خونه رو ازشون پس بگیرم؟ به خاطر اعتماد و سادگی نه قولنامه و نه سند زدیم. فک کردم دیگر پدر شوهر که نمیاد همچین کاری کنه. لطفا راهنمایی کنید. ممنون

پاسخ ها :

نعیمه خیرالهی

نعیمه خیرالهی :

سلام دعوی اثبات مالکیت بهمین منظوره اون دست نوشته و مستندات پرداخت اقساط وام دلایل خوبی هستند

عبدالکریم قاسم ملکوتی خواه

عبدالکریم قاسم ملکوتی خواه :

استان :

سلام
اگر ادعا دارید خرید وکالتی داشتید
دعوی اثبات بیع و مالکیت مطرح کنید