مشاوره حقوقی رایگان - اثبات مالکیت ملک

با سلام. یک نفر 30 سال پیش تو روستا یک منزل مسکونی رو از اقوامش میخره ولی سند نداره و قولنامه یا حتی دستخطی هم نمی نویسند. بعد از یک سال هم خریدار منزل رو میفروشه به کس دیگه. حالا بعد از این همه سال فروشنده اول طرح دعوا کرده که این خونه واسه منه. ایشون خودشون که از نفر قبل خریدن دستخط دارن که خونه رو رد و بدل کردن. حالا میشه جوری ثابت کرد که فروشنده اول حقی نداره یا خیر؟ موقع معامله همسر 2 طرف هم بودن. ممنون میشم راهنمایی کنید.

پاسخ ها :

مهدي  خسروي

مهدي خسروي :

استان :

عرض سلام
باتوجه به اینکه مدرکی وجود ندارد اثبات با مشکل مواجه است
حتما به وکیل مراجعه کنید

ندا  طاهري

سرکار خانم ندا طاهري :

تنها راه اثبات شهادت شهود و تصرف شما یا خریدار طی 30 سال هست ولی نیاز به دفاعیات قوی دارد