مشاوره حقوقی رایگان - صلاحیت رسیدگی دادگاه

سلام. شخص الف 14 سال هست به اتهام نگهداری و حمل مشروبات الکلی در شیراز دستگیر و مشارالیه در بازجویی اظهار می دارد که این اعمال با مشارکت پدرش انجام داده و پدر شخص الف اتهام رو پذیرفته و پس از صدور قرار کفالت به علت عجز از معرفی کفیل به زندان اعزام و چند روز بعد اقدام به فرار میکند. وی چند سال بعد در تهران به اتهام یک فقره کلاهبرداری دستگیر و در بازجویی به اتهام های اخیر اقرار و سپس به جرائم قبلی زنای محصنه در تهران اعتراف می نماید .
الف)مرجع انجام تحقیق مقدماتی و صدور قرار تامین چه مرجعی است؟
ب)کدام دادگاه صلاحیت رسیدگی به اتهامات اشخاص نامبرده را دارد؟
ج) چنانچه شخص الف بابت اتهامات متعدد وارده در دادگاه بدوی محکوم شود و وکیل وی این احکام صادره را خلاف شرع بداند، جهت حفظ حقوق موکل خود چه اقدامی و در چه مرجعی انجام خواهد داد؟
بنده دانشجو هستم. متشکرم بابت پاسخگویی.

پاسخ ها :

مهدی شیروانی

جناب آقای مهدی شیروانی :

دادگاهی که جرم اهم در حوزه ان صورت گرفته تهران صلاحیت رسیدگی را دارد مراحل تحقیق و صدور قرار مجرمیت و رای و تجدیدنظر خواهی مسیر خود را دارد