مشاوره حقوقی رایگان - عدم استرداد لاشه چک

با سلام .
در پی عقد قراردادی تعدادی چک به شخصی واگذار گردید که به دلیل شکایت اینجانب به دادگاه و درخواست فسخ، قرارداد فسخ و شخص مقابل محکوم به استرداد لاشه چک ها و مبلغی خسارت، گردید. اما بعد از گذشت 5 سال در اجرای احکام برای پس دادن چک ها حضور پیدا نکرد. در حال حاضر شخص ثالثی بر روی یکی از این چک ها در شورای حل اختلاف اقدام کرده است. صرفا رای دادگاه کافی است؟ شامل چه ماده قانونی می باشد؟ مصداق خیانت در امانت می باشد؟ با تشکر

پاسخ ها :

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

بله میتوانید بابت خیانت در امانت شکایت کنید

مهدی شیروانی

جناب آقای مهدی شیروانی :

اگر نامبرده علیرغم رای دادگاه از تحویل چک خودداری کرده و انرا به دیگری واگذار نموده مقداق بارز خیانت در امانت میباشد .ضمنا با ارایه رای دادگاه به شورای حل اختلاف محق نبودن دارنده را اثبات نمایید