مشاوره حقوقی رایگان - طلاق

سلام. مادرم از پدرم طلاق بگیره و من، برادرم و خواهرم با مادرم باشیم. میشه راهنماییمون کنید. ممنون بابت سایت خوبتون.

پاسخ ها :

کریم دغلاوی

جناب آقای کریم دغلاوی :

سلام در خصوص حضانت فرزندان تا 7 سالگی با مادر است البته اگر طرفین نسبت به نخوهدحضانت اعتراضی نداشته باشند بعداز 7 سالگی تا 9 سالگی با پدر است و وقتی که به سن قانونی رسیدند اختیار با فرزندان است