مشاوره حقوقی رایگان - تنظیم سند ملک پدری

با سلام. پدر بنده سال 97 فوت شدند. خانه پدری ام در اختیار مادرم می باشد. قولنامه ای در دست مادرم میباشد که اشاره به فروش یا واگذاری خانه به مادرم دارد. لازم به ذکر است که قولنامه از قولنامه های سابق بنگاه پدرم که 4 سال قبل از فوتشان بسته بودن نوشته شده است.
قولنامه فاقد کد رهگیری میباشد و امضای پدرم پای قولنامه مربوط به ایشان نیست. فکر میکنم توسط خواهرم جعل شده است.
اکنون مادر، یک برادر و دو خواهرم بنده را اجبار به تنظیم سند میکنند که بنده مخالف ایشان هستم. بنده هم با سکونت مادرم مشکلی ندارم و تا هر وقت زنده اند میتوانند سکونت نمایند.
حال تکلیف چیست؟
ممنون

پاسخ ها :

ندا احمدی

سرکار خانم ندا احمدی :

چنانچه قولنامه مورد استناد در محاکم قرار بگیرد در جلسه دادرسی نسبت به آن ادعای جعل مطرح نمایید و تقاضای بررسی کارشناسی جهت تطبیق با امضا متوفی را نمایید

معصومه شاهی ناراب

معصومه شاهی ناراب :

باسلام
امتناع کنید و اگر آنها طرح دعوای الزام به تنظیم سند رسمی کردند نسبت به اصالت سند ایراد کنید تا به کارشناسی ارجاع شود.