مشاوره حقوقی رایگان - حقوقی

من در سال 81 قسمتی از منزل مسکونی پدرم را طبق قولنامه عادی خریداری نموده ام ملک در سال 83 دارای سند رسمی میشود سال 96 پدرم فوت نموده است وراث قولنامه را قبول ندارند چه اقدامی باید انجام دهم دادخواست الزام به سند بطرفیت وراث یا ابطال سند به میزان قوالنامه که دارم کلا چه دادخواستی به دادگاه ارائه نمایم با تشکر

پاسخ ها :

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
اثبات مالکیت و الزام به تنظیم سند

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بدوا به وراث اظهارنامه ارسال کنید و سپس دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی بدهید.

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

ابتدا اظهارنامه دهید و سپس دادخواست الزام به تنظیم سند

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی نسبت به 1 یا 2 یا 3 دانگ از خانه را به طرفیت همه وراث اقامه نمایید .

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اثبات مالکیت و الزام به تنظیم سند را به طرفیت همه وراث اقامه نمایید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

اثبات مالکیت و الزام به تنظیم سند را به طرفیت همه وراث اقامه نمایید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اثبات مالکیت و الزام به تنظیم سند را به طرفیت همه وراث اقامه نمایید