مشاوره حقوقی رایگان - عدم حضور خوانده در دادگاه اعسار

با سلام . آیا حضور خوانده در جلسه ی رسیدگی به درخواست اعسار خواهان و استماع شهادت شهود جهت اثبات اعسار از پرداخت هزینه ی دادرسی الزامی است؟ عدم حضور مشکلی ایجاد نمیکند؟

پاسخ ها :

سيدمحمدحسين  نجيبي

جناب آقای سيدمحمدحسين نجيبي :

با سلام.
خیر .درصورت عدم حضور خوانده دادگاه رسیدگی و اتخاذ تصمیم خواهد کرد ،اگر خواهان اخطاریه را در سامانه ابلاغات الکترونیکی(ثنا) مشاهده کرده باشد ،رای حضوری است درغیراینصورت غیابی و قابل واخواهی است .
عدم حضور خوانده باعث از دست دادن حقوقی مانند جرح شهود ، و ارائه دلایل و مستندات میشود.
موفق باشید