مشاوره حقوقی رایگان - عدم حضور خوانده در جلسه دادگاه کیفری با عذر موجه از طرف خوانده

با سلام اینجانب (خوانده) ابلاغیه به تاریخ 26/12/98 از طرف دادگاه کیفری برایم ارسال شده و با ذکر این نکته که جلسه دادگاه در تهران می باشد و بنده در شهرستان می باشم و با توجه به شیوع بیماری واگیر دار در سطح کشور نمی توانم در جلسه دادگاه به دلیل عذر موجه شرکت نمایم لطفا راهنمایی بفرمایید که چه کار باید بکنم تا دادگاه را در جریان کار قرار دهم و حکم در ان روز به صورت غیابی حکم صادر نشود؟

پاسخ ها :

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سلام. تشخیص عذر موجه شما با قاضی رسیدگی کننده است . می توانید وکیل معرفی نمایید با لایحه ارسال نمایید. موضوع شما به نظر عذر موجه نیست چراکه شهرها قرنطینه نیستند و در مبادی ورودی تست می گیرند اگر خدای نکرده تست شما مثبت باشد در زمانی که قرنطینه هستید و مصادف با جلسه دادرسی بود عذر موجه محسوب می شود.

پرسشگر :

ایا برای این موضوع می توانم لایحه تنظیم کنم و برای دادگاه ارسال نمایم؟

مهرداد  عبادي نژاد

مهرداد عبادي نژاد :

سلام از طریق دفتر خدمات قضایی شهر خود لایحه ارسال کنید