مشاوره حقوقی رایگان - گرفتن پلاک شهرستان در مرکز تعویض پلاک تهران

سلام. من ساكن تهران بودم و الان ساكن شهرستان شدم. با توجه به محدوديت راه ها نميتونم بروم. ميخواستم بپرسم اگر به تعويض پلاک تهران مراجعه كنم، ميتوانم پلاک شهرستان بگيرم؟

پاسخ ها :

علیرضا صادقی نژاد

جناب آقای علیرضا صادقی نژاد:

سلام.اگر موعد انتقال سند یا تعویض پلاک به طرفتون دارید حتما به راهور تهران مراجعه کنید که بعدا دردسر نشود...قانونا که نه ولی شاید به خاطر شرایط کرونا این امکان ویژه باشه