مشاوره حقوقی رایگان - سند ملكی بدون پايان كار

سلام ملكی رو فروختم كه به صورت پيش فروش خريداری كرده بودم فروشنده بدون تكميل و پايان كار تحويل داد منم بعد يه سری تكميلات بدون پايان كار و سند فروختم بعد فروش از طريق دادگاه سند بدون پايان كار گرفتم سند رسمی و تك برگ رو خريدار از بنده قبول نميكنه روز تحويل سند در دفتر خانه حاضر شدم ايشون كه تحويل نگرفتن دفتر خانه نوشت كه ميتونه از قانون تسهيل سند رو به نام ايشون بزنن و خريدار قبول نكرده الان چكار ميتونم بكنم خواهشا راهنمايی كنين.

پاسخ ها :

کژال هدایت بهرامی

سرکار خانم کژال هدایت بهرامی :

با سلام باتوجه به حضور در دفتر خانه و عدم قبول خريدار نسبت به اخذ گواهي حضور در دفترخانه در سررسيد معينه اقدام گردد.