مشاوره حقوقی رایگان - برگشت به کار نیروی بازنشسته ی پزشکی ناجا

با سلام و خسته نباشید
بنده نیروی رسمی با 8 سال سابقه ی کار در ناجا دو سال پیش در حین کار دچار بیماری قلبی شدم که پیس گذاشتم دو الی سه ماه مشغول به کار بودم که بخاطر سنگینی کارها و شرکت در عملیات ها از رییس منطقه درخواست کارهای اداری کردم که در عملیات ها شرکت نکنم که ایشون هم با درخواست من موافقت نکردن و گفتند تا نامه از کمیسیون پزشکی تهران نیاد من به شما پست اداری یا راحت نمیدم که من هم برای گرفتن این نامه راهی تهران شدم و نامه ی درخواست شرکت نکردن در عملیات را ارائه دادم که متاسفانه با حکم بازنشستگی مواجه شدم مخالفت کردم ولی متاسفانه قبول نکردن الان طی دو سال سلامتیم را بدست اوردم که پزشکان استان هم تایید کردن و نامه ی پزشک استان و سردار استان برای موافقت برگشت به ناجا به تهران فرستادیم که منفی شد الان با داشتن دو بچه با سن 30 سالگی هر جا هم میرم بهم کار نمیدن آیا راهی برای بازگشت من به ناجا هست؟ خواهش میکنم راهنماییم کنید

پاسخ ها :

برگشت به کار نیروی بازنشسته پزشکی ناجا برگشت به کار ناجا برگشت به کار