مشاوره حقوقی رایگان - برگشت به کار در ناجا

با سلام بنده استخدامی سال 90 هستم و به درخواست خودم و مشکلات شخصی اقدام به غیبت بیش از 6 ماه در سال 1400 کردم و در سال 1401 حکم اخراج بنده صادر شد و از طریق دادسرا و دادگاه نظامی ابلاغ شد خواستم بدونم آیا راهی برای برگشت به کار در ناجا هست یا خیر بنده هیچ پرونده کیفری و غیره ندارم. ممنون میشم راهنمایی کنید با تشکر

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

درخواست خود را خطاب فرمانده انتظامی منطقه و حفاظت و عقیدتی سیاسی بنویسید

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

اظهار نظر دقیق مستلزم بررسی وضعیت خدمتی شما است