مشاوره حقوقی رایگان - رابطه با زن شوهردار

سلام،
دوستم با خانومش به مشکل خورد، نمیدونم چطور اما بعدها برام گفت که با زن ‌داداش خانمش (که همسرش کمپ اعتیاد بستری بود) رابطه جنسی خوبی داره و هردو از هم راضین.
الان دوستم طلاق گرفته و اون خانومه هم در شرف طلاقه، قرار گذاشتن ازدواج کنن باهم!!
اینکه میگن تا ابد به هم نامحرم‌ند درسته؟
خودشون نمیدونن آیا من باید بهشون بگم؟
چطور باید عنوان کنم؟

پاسخ ها :

ازدواج بعد از رابطه نامشروع با زن شوهر دار ازدواج بعد از رابطه نامشروع رابطه نامشروع با زن شوهر دار رابطه نامشروع زنا ازدواج