مشاوره حقوقی رایگان - عده ازدواج

باسلام من دو ساله ک همسرم فوت شده و با آقایی 9 ماهه در ارتباطم و رابطه جنسی داشتم بدون خواندن صیغه الان میخوام ازدواج کنم آیا عقد من باطل میشه یا باید عده نگه دارم?

پاسخ ها :

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

عده وفات چهار ماه هست، و از 4 ماه گذشته اید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به اینکه رابطه نامشروع بوده عده لازم نیست

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

زن زناکار عده واجب نيست ولی اگر زن زناکاری با کسی ازدواج موقت کند بايد پس از انقضای مدت آن عده نگه دارد.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

قانوناشما باید عده وفات همسر قبلی را بگذرانید و بعد از چهار ماه اقدام نمایید
اما اقدام شما زنا بوده و مستلزم عده نیست

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
در رابطه جنسی نامشروع، عده محلی از اعراب ندارد و در رابطه جنسی مشروع است که نگه داشتن عده لازم است.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

شما عقدی قرائت نکردید که بخواهید عده نگه دارید روابطتون رابطه نامشروع بوده است

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام با توجه به اینکه شما بعد از فوت همسرتان عقدی نداشتیدچیزی قابل ابطال نیست از نظر شرعی با مرجع محترم تقلید خود تماس بگیرید

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

عده طلاق 4 ماه و 10 روز است اما شما بی صبرانه با اقدام به رابطه جنسی بدون نکاح شرعی و قانونی خود را بر آن شخص حرام مؤبد کرده‌اید

پانیذ قمشی بزرگ

سرکار خانم پانیذ قمشی بزرگ:

با سلام
در رابطه نامشروع نیازی به نگه داشتن مدت عده نمی باشد.