مشاوره حقوقی رایگان - تخلف بیمه

اختلاف احتساب وزن کامیونت ایسو زو 5200تن پلیس راه ور 50درصد را محاسبه که میشود 2600 کیلو وبیمه 60درصد آنرا که حاصل 3120 کیلو وبخاطر این راه نسبت به سال گذشته باتخفیف ده سال دویست هزارتومان اضافه گرفته ؟ مستندات دو. نهاد فوق چیست؟ و جهت پیگیری شکایت موثر چه نهادی مراجعه کنم

پاسخ ها :

الهام  بيرانوند

سرکار خانم الهام بيرانوند :

باسلام برای شکایت از بیمه تحت عنوان مطالبه خسارت دردادگاه عمومی حقوقی محل اقامت خودمیتوان طرح دعوا کرد