مشاوره حقوقی رایگان - صیغه موقت دختر باکره بدون اذن پدر

سلام، من دختری هستم 34 ساله و تا به حال ازدواج نکردم، میخوام با یه پسر صیغه موقت بخونیم. پدر در قید حیات است و چند ساله که از پدرم جدا زندگی میکنیم،
میخواستم بدون آیا هیچ تبصره ای چیزی وجود داره که بتونیم عقد موقت کنیم؟ برای جفت مون مهمه که بریم دفتر ازدواج که بیرون یا توی خونه بودیم بهمون کسی گیر نده. اصلا دفتر اسنادی هست که اذن پدر رو نخواد و کار ما رو راه بندازه؟

پاسخ ها :

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

با سلام، ازدواج دختر باکره، چه دائم، و چه موقت، باید با اذن پدر یا جد پدری باشد، بهتره دادخواست تجویز ازدواج دائم را تقدیم دادگاه کنید،