مشاوره حقوقی رایگان - حذف سوء سابقه

سلام
بنده یک جرمی داشتم که در سال 93 حکم شلاق بنده اجرا شد. طبق ماده66 اگه اشتباه نکنم باید بعد از یک سال سابقه بنده حذف بشه . اما الان بعد از 3 سال هنوز این سابقه تو گواهی عدم سوء سابقه من میاد و منو از زندگی انداخته. کجا باید برم ؟ چیکار کنم؟ و هزینه این رفع سوء سابقه چقدره؟

پاسخ ها :

سيدجواد قرشي

جناب آقای سيدجواد قرشي:

باسلام شما بايد درخواست پاك شدن سابقه را از سجل كيفري در دادسراي مجري حكم بدهيد

مهدی  پور مشهدی هاشم

جناب آقای مهدی پور مشهدی هاشم:

سلام نفرموده اید که شلاق برای چه جرمی بوده است.. صرفا اگر شلاق حدی بوده و دو سال از تاریخ اجرا گذشته باشد از سابقه شما حذف خواهد شد و شلاق تعذیری سابقه محسوب نمیشود در صورت جمع این موارد از طریق اجرای احکام اقدام فرمایید که هزینه حاصی ندارد.

پرسشگر :

سلام مجدد .
شلاق حدی بوده . بله طبق اون چیزهایی که بنده به عنوان دانشته جمع آوری کردم هم باید تا بحال حذف شده باشه اما متاسفانه این اتفاق نیفتاده.
بنده حتی شماره پرونده رو هم ندارم و دقیقا نمیدونم کجا برم!

یک وکیل

با سلام ابتدا به دادگاه مراجعه کنید و شماره پرونده را اخذ کنید سپس درخواست حذف سابقه موثر را از سجل کیفری خود به دادستان یا معاون مربوطه بدهید.